Self Drive safari's en vakanties in Zuid-Afrika

Zuid-Afrika staat bekend als "de wereld in één land". Gelegen op het meest zuidelijke punt van het Afrikaanse continent, vindt u dit kleurrijke land met 11 officiële talen, 9 provincies, een kustlijn van ongeveer 2500 km, bergen, woestijnen en wilde dieren.

Zuid-Afrika biedt luxe hotels, door families gerunde pensions, rustieke campings en prachtige lodges. U wordt getrakteerd op vers fruit, enkele van de beste wijnen ter wereld, fusion-gerechten en zelfgemaakte producten. Er is iets voor elke stijl - of u nu een pop-up restaurant binnenstapt, een maaltijd uit een foodtruck eet of geniet van een heerlijke maaltijd in een gastronomisch restaurant. Zuid-Afrika is een levendig land, rijk aan cultuur en geschiedenis - allemaal samengevoegd in het modernste land van Afrika.

Kom en geniet van een van de beste Big 5 safari-bestemmingen van Afrika. Geniet van een concert in een spectaculaire botanische tuin. Zie de zon ondergaan vanaf de top van de Tafelberg. Ontspan op ongerepte stranden onder de grootste blauwe luchten die u ooit heeft gezien ... en laat u 's nachts betoveren door miljoenen sprankelende sterren en de Melkweg.

Zuid- Afrika Self- Drive Safari’s - Voorbeeldreizen

Kaapstad en de Tuinroute

Hoe lang:   15 dagen

Hoeveel:    vanaf ZAR 11 900

Route:         Kaapstad naar Kaapstad

Stijl:             Hotels & Lodges

 

Hoogtepunten van Zuid-Afrika

Hoe lang:   21 dagen

Hoeveel:    vanaf ZAR 19 700

Route:         Johannesburg naar Kaapstad

Stijl:             Hotels & Lodges