Over ons l Wie zijn wij?

ShapShap Reizen is een handelsnaam van de ShapShap Travel Group. De ShapShap Travel Group is begin 2007 opgericht door Japie van Deventer uit Zuid-Afrika en Lizza Duijverman uit Nederland. Het was hun gedeelde passie voor reizen en avontuur, waardoor ze hun eigen bedrijf – de ShapShap Travel Group- hebben opgericht!

Japie van Deventer tijden een Fly Drive safari in Tanzania

Japie van Deventer

Sinds Japie in 1998 afstudeerde aan de North West University in Potchefstroom, Zuid-Afrika, heeft hij in verschillende landen geleefd, gewerkt en gereisd. Tot nu toe heeft hij 80 landen bezocht! Hij heeft lange tijd gewerkt als reisleider en gids in Afrika en u zult dan ook zeker profiteren van zijn kennis van avontuurlijke reizen door Afrika. Hij heeft veel gereisd door Zuid-Afrika, Namibie, Botswana, Tanzania en Kenia.

Lizza Duijverman in Namibië tijdens een Self Drive Safari

Lizza Duijverman

Lizza is in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit van Utrecht in Nederland. Ze is een echte globetrotter en heeft veel gereisd door Afrika en de rest van de wereld (meer dan 90 landen op 6 continenten tot nu toe). Met haar eigen ervaring als gids in Afrika, kent ze Afrika beter dan de meesten. Haar ervaring op het gebied van fly-drives en self-drives bevat onder meer tientallen trips in Zuid-Afrika, Namibie, Botswana, Tanzania en Kenia.

Wie kunnen u beter helpen met de voorbereiding van het avontuur van uw leven dan degenen die er ook zelf geweest zijn?


De ShapShap Travel Group doneert een percentage van haar winst aan organisaties die, zoals zij, van de wereld een betere plek proberen te maken. Indirect helpen alle cliënten van ShapShap Travel Group minder bedeelde mensen over de hele wereld en helpen zij ook aan het behoud van natuur en wildlife. Door op het Kiva logo hiernaast te klikken kunt u een voorbeeld hiervan zien.